Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam çatı görmek

Rüyada cam çatı görmek

Rüyada cam çatı görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, kendisiyle de gururlanacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam çatı gördüyseniz:

  • Uzlaşma sağlamak sıkıntı yaratmaktan daha faydalı olabilir.

Rüyada camdan çatı görmek çalışıyorsa terfi alacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Rüyada cam çatı görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, çevre değiştireceğine alamet eder.

Rüyada binanın çatısında olmak eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan aşağı bakmak hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada evin çatısını tamir etmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıya konmak huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının çatıdan düştüğünü görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatıdan duman çıktığını görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments