Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardakta su vermek

Rüyada cam bardakta su vermek

Rüyada cam bardakta su vermek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, rahatın kaçacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardakta su vermek gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada cam bardakta su görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, muradın olacağına işaret eder.

Rüyada cam bardaktan su içmek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, gerginliğin biteceğine inanılır.

Rüyada cam bardakla su içmek kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardağa su doldurmak zor zamanlar yaşanacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine işaret eder.

Rüyada cam su bardağı görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardakta su vermek çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş cam bardak görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü cam bardak görmek nimet bolluğu yaşayacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments