Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam su bardağı görmek

Rüyada cam su bardağı görmek

Rüyada cam su bardağı görmek gelirin tükeneceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cam su bardağı gördüyseniz:

  • Hayatınızda size faydası olabilecek kişilerle vakit geçirmenizi sağlayacak değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada cam bardakla su içmek devlete hizmet etmeye, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam su bardağı görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam bardağa su doldurmak büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam bardakta su vermek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına ancak verilecek doğru kararlar ve sevilen kişilerin destekleri sayesinde bu durumun sona ereceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada cam bardaktan su içmek sıkıntıların son bulacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam bardakta su görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine inanılır.

Rüyada cam bardağı görmek donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına inanılır.

Rüyada cam bardak almak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments