Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü cam bardak görmek

Rüyada bir sürü cam bardak görmek

Rüyada bir sürü cam bardak görmek hatalarını fark edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü cam bardak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun özel ilişkilerinizle ilgilenmememeniz gerekiyor.

Rüyada bir sürü cam bardak görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına yorulur.

Rüyada bir sürü bardak görmek öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi cam bardak görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada cam bardak kırıkları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada cam bardak satın almak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine delalettir.

Rüyada renkli cam bardaklar görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam bardakta süt görmek hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada cam bardak bulmak geçim zorluğundan kurtulacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments