Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardağa su doldurmak

Rüyada cam bardağa su doldurmak

Rüyada cam bardağa su doldurmak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada cam bardağa su doldurmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da yaşam tarzınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada cam bardağa su doldurmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir bardağa su doldurmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, kendisini geliştireceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardaklara su doldurmak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada bir bardak su doldurmak çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bardağa su doldurmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hastalıklarını yeneceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak gururlandıracak işler yapacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet eder.

Rüyada cam bardakla su içmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalet eder.

Rüyada cam su bardağı görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments