Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş cam bardak görmek

Rüyada boş cam bardak görmek

Rüyada boş cam bardak görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, çeşitleneceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada boş cam bardak gördüyseniz:

  • Ani tavsiyeler ya da teklifler bir an için aklınızı çelebilir.

Rüyada boş cam bardak görmek ters giden durumların düzeleceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada boş bardak toplamak kurulu düzeninin olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine inanılır.

Rüyada kirli boş bardak görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada boş çay bardağı görmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardaktan boşanırcasına yağmur yağdığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine işaret eder.

Rüyada boş bardak kırmak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kişinin şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada boş çay bardağı kırmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, emrinde insan çalıştıracağına rivayet eder.

Rüyada boş bardak görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments