Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cam bardak yıkamak

Rüyada cam bardak yıkamak

Rüyada cam bardak yıkamak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, güçten ve takatten düşeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam bardak yıkamak gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Rüyada cam bardak yıkamak yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Rüyada cam bardağı kırmak hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cam su bardağı görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada cam bardak kırmak görmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam bardak çiğnemek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına inanılır.

Rüyada mavi cam bardak görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada cam bardak bulmak kendisine şifa olacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına işaret eder.

Rüyada cam bardak yediğini görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments