Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronunu dövmek

Rüyada patronunu dövmek

Rüyada patronunu dövmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına alamet eder.

Rüyada patronunu dövmek gördüyseniz:

  • Yarıda da kalsa siz başlayın devamını nasıl olsa getirirsiniz.

Rüyada patronu dövmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işarettir.

Rüyada patronunu dövmek elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret eder.

Rüyada patron dövmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada patron koltuğuna oturmak elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına inanılır.

Rüyada patronu çalışırken görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla evlenmek huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalettir.

Rüyada patronla el ele tutuşmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına delalet eder.

Rüyada patronla gülmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments