Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalarken yakalanmak

Rüyada çalarken yakalanmak

Rüyada çalarken yakalanmak önemli atılımlar yapacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada çalarken yakalanmak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak itibarın ve makamın yükseleceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çalarken yakalanmak kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, takdir edileceği işler yapacağına, zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada cd çalar görmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada birini para çalarken görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına alamet eder.

Rüyada davul çalarken oynamak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada saz çalarken görmek iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine delalettir.

Rüyada davul çalarken görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada para çalarken görmek kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, sadaka ya da zekat vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments