Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çalarken görmek

Rüyada para çalarken görmek

Rüyada para çalarken görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, hacetinizin giderilmesine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada para çalarken gördüyseniz:

  • İnsanlara olan tavırlarınız almak istediğiniz sonuçların olumlu veya olumsuz olmasını birebir etkileyebilir.

Rüyada birini para çalarken görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, kötü halin son bulacağına, geleceğine alamet eder.

Rüyada para çalarken görmek aynı karşılığı alamayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine delalettir.

Rüyada saz çalarken görmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, çaresiz kalacağına yorulur.

Rüyada çalarken yakalanmak ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini keman çalarken görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada plak çalar görmek takdir toplayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çalar saat almak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments