Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmakla saç yakmak

Rüyada çakmakla saç yakmak

Rüyada çakmakla saç yakmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalet eder.

Rüyada çakmakla saç yakmak gördüyseniz:

  • Romantizm önemli bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada çakmakla saç yakmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla mum yakmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çakmakla ocak yakmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, adını herkese duyuracağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çakmakla yakmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, özel muamele göreceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına yorulur.

Rüyada çakmakla ateş yakmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına alamet eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak bahtın açık olmasına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada çakmak düşürmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments