Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmakla yakmak

Rüyada çakmakla yakmak

Rüyada çakmakla yakmak hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, kırgınların barışacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada çakmakla yakmak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada çakmakla ocak yakmak gülüp eğleneceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak kalabalık aile toplantılarına katılacağına, evlerine dünürcü geleceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada çakmakla mum yakmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada çakmakla ateş yakmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada çakmakla saç yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada çakmakla yakmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak gazı doldurmak kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments