Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak düşürmek

Rüyada çakmak düşürmek

Rüyada çakmak düşürmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, gıybet edeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine tabir olunur.

Rüyada çakmak düşürmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya yenilikler sevdiğiniz kişileri memnun edebilir.

Rüyada çakmak düşürmek gelirinin de artmayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmak ateş görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına işaret eder.

Rüyada birine çakmak vermek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada çakmakla ocak yakmak her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada yanmayan çakmak görmek çok büyük paralar kazanacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada toprağa kazık çakmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, büyük sorunların yaşanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çakmak çaktığını görmek parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmak görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments