Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmakla ateş yakmak

Rüyada çakmakla ateş yakmak

Rüyada çakmakla ateş yakmak çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına, elinin de bolluk göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakmakla ateş yakmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde maddi kökenli tartışmalar veya zıtlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada çakmakla ateş yakmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada çakmakla saç yakmak illet hastalıklara tutulmayacağına, keyfinin olmayacağına, yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, hanesine bolluk geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine inanılır.

Rüyada çakmakla mum yakmak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada çakmakla sigara yakmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına delalettir.

Rüyada çakmakla yakmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada çakmakla ocak yakmak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada çakmak ateş görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments