Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda boğulmak

Rüyada buzda boğulmak

Rüyada buzda boğulmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada buzda boğulmak gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Rüyada buzda boğulmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ortaklı işlere girileceğine, kimseden korkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz yemek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına delalet eder.

Rüyada buzlu içecek içmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yeni denemelerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada buz kırmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına işarettir.

Rüyada buzlu merdiven çıkmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada buzun içine düşmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı buzlu yolda yürümek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, insanlarla tartışacağına, dertlerinin dermanını bulacağına işaret eder.

Rüyada su ve buz görmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments