Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizin içinde buz görmek

Rüyada denizin içinde buz görmek

Rüyada denizin içinde buz görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, işlerin eski haline döneceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada denizin içinde buz gördüyseniz:

  • Biraz kendini beğenmiş bir yapıda olmanız tepkilere neden olabilir.

Rüyada denizin içinde buz görmek işine dört elle sarılacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet eder.

Rüyada buzun içinde balık görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet eder.

Rüyada evin içinde buz görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kötü haberler alacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzun içinde yüzmek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok zor duruma düşüleceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz içinde yüzmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada buzlu deniz görmek onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada denizin buz olduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet eder.

Rüyada denizin buz görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments