Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaptan su içmek

Rüyada kaptan su içmek

Rüyada kaptan su içmek ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada kaptan su içmek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde veya yaşam tarzınızda değişiklik yapma gereği hissedebilirsiniz.

Rüyada kaptan su içmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada aynı kaptan su içmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada plastik kaptan su içmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada bakır kaptan su içmek ister istemez başının belaya gireceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kaptan su içmek masrafların altında kalacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi kaptanı görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, bekârlığına da veda edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemi kaptanı olmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynı kaptan yemek yemek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments