Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kılıç almak

Rüyada altın kılıç almak

Rüyada altın kılıç almak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kılıç almak gördüyseniz:

  • Anın tadını çıkartmalı, arkadaşlarınızla dışarı çıkmalı veya zevk aldığınız aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada altından kılıç görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işarettir.

Rüyada altın kılıç bulmak kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, imkânların çok daha iyi olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada altın kılıç almak tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada altın kılıç görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yeni işlerin geleceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada zülfikar kılıcı görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç resmi görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kılıç görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments