Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kılıç görmek

Rüyada beyaz kılıç görmek

Rüyada beyaz kılıç görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada beyaz kılıç gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada beyaz kılıç görmek hayırlı bir yuva kurulacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada kılıc bulmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, bolluğun sürekli olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine inanılır.

Rüyada iki uçlu kılıç görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, zevki sefa içinde olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı kılıç görmek çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada padişah kılıcı görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç asker görmek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, çok büyük borçlar alacağına tabir olunur.

Rüyada kemal kılıçdaroğluunu görmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine yorulur.

Rüyada kılıçla kesmek duygularının karşılığını alamayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, kişinin içinin daralacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments