Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç çiçeğini görmek

Rüyada kılıç çiçeğini görmek

Rüyada kılıç çiçeğini görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada kılıç çiçeğini gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada saksıda kılıç çiçeği görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret eder.

Rüyada kılıç çiçeği dikmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği ekmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada kılıç çiçeği almak insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Rüyada kılıç çiçeği sulamak bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada paşa kılıcı çiçeği görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments