Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç resmi görmek

Rüyada kılıç resmi görmek

Rüyada kılıç resmi görmek üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eşlerinin kapanacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kılıç resmi gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada kılıç resmi görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, yeni siparişler alacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kılıç dövüşü yapmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sevineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç balığı yemek çok büyük ses getireceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kılıçla adam kesmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine rivayet eder.

Rüyada kılıçla vurulmak çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, bilmediği duyguları tadacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç ve silah görmek maddi gücünü yitireceğine, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük kılıç görmek güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç öpmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments