Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altından kılıç görmek

Rüyada altından kılıç görmek

Rüyada altından kılıç görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Rüyada altından kılıç gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda imajınızı kuvvetlendirebilirsiniz.

Rüyada altından kılıç görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada altın kılıç görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, toplum içindeki saygınlığının artacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına yorulur.

Rüyada altın kılıç almak yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada altın kılıç bulmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla kesilmek bir sebeple borcun gittikçe artacağına, satışların düşeceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına inanılır.

Rüyada kılıçla kovalanmak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, stresini atacağına, çekilen zahmetin çoğalacağına yorulur.

Rüyada kılıç kullanmak konfor içinde yaşayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir kılıç görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments