Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kılıç görmek

Rüyada altın kılıç görmek

Rüyada altın kılıç görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, duygularının karşılık göreceğine, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına işaret eder.

Rüyada altın kılıç gördüyseniz:

  • Belirsizliklerin veya kararsızlığın yapabileceklerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada altından kılıç görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına inanılır.

Rüyada altın kılıç görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada altın kılıç almak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zahmetinin çoğalacağına, bereket ve zenginlik bulacağına tabir olunur.

Rüyada altın kılıç bulmak duaların boşa gideceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç seçmek alım gücünün zayıflamayacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kılıçla baş kesmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıçla savaştığını görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, şansın önünün kesileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kılıç çiçeği görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments