Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında sebze görmek

Rüyada buzdolabında sebze görmek

Rüyada buzdolabında sebze görmek ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, gözyaşının dineceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında sebze gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Rüyada buzdolabında sebze görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabına çiş yapmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında karınca görmek zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada buzdolabına su koymak elini eteğini her şeyden çekeceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, işlerinin çok açılacağına işarettir.

Rüyada buzdolabı taşımak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında böcek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada bozuk buzdolabı görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabında çikolata görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments