Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabı taşımak

Rüyada buzdolabı taşımak

Rüyada buzdolabı taşımak devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, iş hayatının düzeleceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, kimden akıl soracağına alamet eder.

Rüyada buzdolabı taşımak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada buzdolabı taşımak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabından su içmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabı satın almak büyük zorluklar yaşayacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine inanılır.

Rüyada buzdolabının devrildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada kırık buzdolabı görmek kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi boş buzdolabı görmek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabında ilaç görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, umduklarını bulamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments