Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında karınca görmek

Rüyada buzdolabında karınca görmek

Rüyada buzdolabında karınca görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabında karınca gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada buzdolabında karınca görmek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabında çikolata görmek prestij kazanılacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada buzdolabı hediye almak hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına inanılır.

Rüyada buzdolabı temizlediğini görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Rüyada buzdolabında bebek görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, eline haram para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada buzdolabında elma görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, saadete ereceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada buzdolabını boş görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabından tatlı yemek öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments