Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk buzdolabı görmek

Rüyada bozuk buzdolabı görmek

Rüyada bozuk buzdolabı görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bozuk buzdolabı gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada bozuk buzdolabı görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabının boş olduğunu görmek işyerini kapatacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında kar görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık buzdolabı görmek kişinin afiyette kalacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada buzdolabında üzüm görmek güzel bir iş fırsatına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında çikolata görmek saygın ve ünlü biri olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada buzdolabında görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments