Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında pasta görmek

Rüyada buzdolabında pasta görmek

Rüyada buzdolabında pasta görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabında pasta gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte olmanız ya da sinema gibi bir eğlence yerinde bulunmanız da olasıdır.

Rüyada buzdolabında pasta görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında peynir görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sorunların üstüste geleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında köpek görmek korkularının yok olacağına, işlerin kapanacağına, yetkili bir göreve atanacağına inanılır.

Rüyada buzdolabına girmek para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabında buz görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulur.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, hasretlerin biteceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında karınca görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments