Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birden fazla buzdolabı görmek

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, büyük işlere girileceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine yorulur.

Rüyada birden fazla buzdolabı gördüyseniz:

  • Bazı konuların bir kenara itilmesi problemleri büyütebilir.

Rüyada birden fazla buzdolabı görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla gelin görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla erkek görmek maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla kurt görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla ayakkabı almak saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla böcek görmek işinin ehli durumuna geleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına yorulur.

Rüyada birden fazla gelinlik giymek yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments