Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında buz görmek

Rüyada buzdolabında buz görmek

Rüyada buzdolabında buz görmek yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında buz gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada buzdolabı buzluk görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında buz görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, moral bozukluğu yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabı açmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabı hediye almak endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, berekete ve zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabı aldığını görmek kafasının rahatlayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabı temizlediğini görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında meyve görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments