Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabına girmek

Rüyada buzdolabına girmek

Rüyada buzdolabına girmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, gözden düşeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada buzdolabına girmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek kişileri dışarıda bırakmamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada buzdolabının içine girmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, yaşamının yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzdolabına girmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında buz görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına inanılır.

Rüyada buzdolabından yumurta almak zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına delalet eder.

Rüyada buzdolabının yandığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada buzdolabında para görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hem rahat bir hayata kavuşacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Rüyada bozuk buzdolabı görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada buzdolabının devrildiğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments