Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının buzdolabında et görmek

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek sağlık sorunlarından kurtulmaya, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının buzdolabında et gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı inanılır.

Rüyada buzdolabında çiğ et görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, rahatının yerine geleceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada buzdolabında donmuş et görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sevinç ve sürura delalettir.

Rüyada buzdolabına et koymak hayatının güzelliklerle dolacağına, masabaşı bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada buzdolabında et görmek şanssızlık yaşanacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabında zeytin görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, fakirlerin güleceğine, bunun için Allah’a şükredeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında tatlı görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında sebze görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments