Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabı satmak

Rüyada buzdolabı satmak

Rüyada buzdolabı satmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, günah işlemekten korunacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabı satmak gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada buzdolabı satmak kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulur.

Rüyada buzdolabında ilaç görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına inanılır.

Rüyada buzdolabını boş görmek rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada dolu buzdolabı görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, ele geçecek haram mal ve paraya delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada buzdolabında fare görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada buzdolabını silmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine yorulur.

Rüyada yeşil buzdolabı görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments