Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında ilaç görmek

Rüyada buzdolabında ilaç görmek

Rüyada buzdolabında ilaç görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, rahatsızlık vereceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında ilaç gördüyseniz:

  • Diğerlerinin gelişim veya ilerlemesine odaklanmak yerine kendinizinkine önem vermelisiniz.

Rüyada buzdolabında ilaç görmek her işten alnının akıyla çıkmaya, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına delalettir.

Rüyada ilaçla böcek öldürmek ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada şeker ilacı görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada doktorun ilaç yazdığını görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada buzdolabının boş olduğunu görmek fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabı dolu görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada boş buzdolabı görmek ayrılık yaşanacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında elma görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, galibiyetlerinin artacağına, olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments