Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolu buzdolabı görmek

Rüyada dolu buzdolabı görmek

Rüyada dolu buzdolabı görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, birikim yapılacağına, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dolu buzdolabı gördüyseniz:

  • Bazı konulara katılımda bulunarak veya zamanınızı angaje ederek hata yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada dolu buzdolabı görmek süzüleceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet eder.

Rüyada içi dolu buzdolabı görmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi yiyecek dolu buzdolabı görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdolabı dolu görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabının dolu olduğunu görmek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, birçok ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabını dolu görmek yatırımlarının kar getireceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada buzdolabına su koymak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada buzdolabı almak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, bereketin eksileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments