Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabını silmek

Rüyada buzdolabını silmek

Rüyada buzdolabını silmek gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, kem gözlere geleceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabını silmek gördüyseniz:

  • Panik size yanlış adımlar attırabileceği gibi küçük kazalara da neden olabilir.

Rüyada buzdolabını silmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, işlerinizin bozulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah buzdolabı görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada buzdolabından yiyecek almak girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, mutluluk bulacağına alamet eder.

Rüyada buzdolabında kıyma görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine delalettir.

Rüyada buzdolabına koymak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine delalettir.

Rüyada buzdolabı hediye almak çıkmaza gireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabı buzluk görmek görmediği yerlere gideceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına delalet eder.

Rüyada buzdolabı açmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments