Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil buzdolabı görmek

Rüyada yeşil buzdolabı görmek

Rüyada yeşil buzdolabı görmek sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil buzdolabı gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Rüyada yeşil buzdolabı görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına işarettir.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine yorulur.

Rüyada buzdolabında meyve görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Rüyada buzdolabı açmak şansının hep açık olacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, zor bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada başkasının buzdolabında et görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada kırık buzdolabı görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski buzdolabı görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, resmi bir göreve getirileceğine, yani babasına benzeyeceğine delalet eder.

Rüyada buzdolabında buz görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments