Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdolabında salatalık görmek

Rüyada buzdolabında salatalık görmek

Rüyada buzdolabında salatalık görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabında salatalık gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınızda bazı planlar yapmanız mümkündür.

Rüyada buzdolabında salatalık görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni buzdolabı aldığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabında yeşillik görmek kalkınacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolabında kedi görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabı dolu görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzdolabında karınca görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdolabı süsü görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada dolu buzdolabı görmek kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments