Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan kaymak

Rüyada buzdan kaymak

Rüyada buzdan kaymak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, makamının sarsılmayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdan kaymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle keyifli planlar yapabilirsiniz.

Rüyada buzda ayağı kaymak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada buzdan kaymak rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada buz paten kaymak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, başarılı adımlar atacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada buz pateniyle kaymak mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına yorulur.

Rüyada buz üzerinde kaymak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada buz üstünde kaymak rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada karda buzda kaymak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzdan kaydığını görmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments