Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzdan balık çıkarmak

Rüyada buzdan balık çıkarmak

Rüyada buzdan balık çıkarmak bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzdan balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada buzdan balık çıkarmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine işaret eder.

Rüyada buzluktan et çıkarmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada buzdan balık görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş balık görmek kendisini işine vereceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada buzlu suda balık tutmak kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına yorulur.

Rüyada buzlukta balık görmek dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalet etmektedir.

Rüyada buzun altında balık görmek küs arkadaşların barışacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada buzun içinde balık görmek idealist davranacağına, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments