Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzun içinde balık görmek

Rüyada buzun içinde balık görmek

Rüyada buzun içinde balık görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine inanılır.

Rüyada buzun içinde balık gördüyseniz:

  • Kontrolünü kaybeden veya iniş çıkışlı hareketleri olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada buzun içinde balık görmek siparişlerinin çoğalacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına delalettir.

Rüyada buzun içinde yüzmek şansın kaçacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, saadetinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin içinde buz görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına inanılır.

Rüyada evin içinde buz görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada buz içinde yüzmek fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada buzda balık tutmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada buzda balık görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, aileyle iş yapmayacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada buzlukta balık görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, başarıların artacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments