Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzluktan et çıkarmak

Rüyada buzluktan et çıkarmak

Rüyada buzluktan et çıkarmak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, eve huzur dolacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada buzluktan et çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden korunmak için gerçekleri çarpıtmamalısınız.

Rüyada buzluktan et çıkarmak yükünün azalacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buzdan balık çıkarmak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok zengin olacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzlukta et görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada buzlu et görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, mesleğindeki başarısının artacağına tabir olunur.

Rüyada buzdolapta et görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğazından et çıkarmak tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalettir.

Rüyada burundan et çıkarmak yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin arasından et çıkarmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments