Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pantolon kemeri görmek

Rüyada pantolon kemeri görmek

Rüyada pantolon kemeri görmek sorunlarını unutacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, koltuğunun yükseleceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada pantolon kemeri gördüyseniz:

  • Size yardım önerisinde bulunan kişiler, sözlerini yerine getirebilecek kapasite veya yetenekte olmayabilirler.

Rüyada pantolona kemer takmak amaçlardan sapmaya, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kazancın her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada kemerli pantolon görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada pantolon kemeri görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada pantolon ve kemer görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemerini başkasına vermek üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına alamet eder.

Rüyada kalın kemer takmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına yorulur.

Rüyada kopuk kemer görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinin kolunun bağlanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Rüyada mor kemer görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments