Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz sarkıtı görmek

Rüyada buz sarkıtı görmek

Rüyada buz sarkıtı görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada buz sarkıtı gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Rüyada buz sarkıtı görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalettir.

Rüyada buz sarkıtları görmek işyerini kapatacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Rüyada sarkıt görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işarettir.

Rüyada ip sarkıtmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş yol görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş balık görmek sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu dondurma görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada buz görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments