Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda kaymak

Rüyada buzda kaymak

Rüyada buzda kaymak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada buzda kaymak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada buz pateniyle kaymak gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada buzdan kaydığını görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada buz üzerinde kaymak iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda buzda kaymak sevineceğine, adeta havalara uçacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine tabir olunur.

Rüyada buzun üstünde kaymak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işarettir.

Rüyada buz üstünde kaydığını görmek gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla buzda kaymak başa iş açacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzlu yolda kaymak rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments