Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzun içine düşmek

Rüyada buzun içine düşmek

Rüyada buzun içine düşmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada buzun içine düşmek gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Rüyada buza basıp düşmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada buzlu suyun içine düşmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzda düşmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret etmektedir.

Rüyada buzdan kayıp düşmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada buzda kayıp düşmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada buzlu denize düşmek ev sahibi olunacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada buza düşmek dertlerin bölüşüleceğine, yiyip içeceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments