Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz kırmak

Rüyada buz kırmak

Rüyada buz kırmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, işinin başından ayrılmayacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz kırmak gördüyseniz:

  • İki kere düşünmeden konuşmamanızda veya eleştirilerde bulunmamanızda fayda var.

Rüyada buzu kırmak elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada buzlu cam kırmak mutsuz ve üzgün olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada buz kırmak önemli kararlar alınacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada buz pateni kaymak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz mavisi elbise giymek hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buzlu okyanus görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalettir.

Rüyada buzda ayağı kaymak şansının artacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada buzlu çay görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments