Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buzda balık görmek

Rüyada buzda balık görmek

Rüyada buzda balık görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada buzda balık gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek ya da çıkan fırsatların dikkatle değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada buzdan balık görmek çok pişmanlık duyacağına, kötü günler yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada buzdan balık çıkarmak hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada buzda balık tutmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, kindar olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada buzun içinde balık görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzun altında balık görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, zenginliğe kavuşulacağına, kazancın düşeceğine işaret eder.

Rüyada buz tutmuş balık görmek rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalettir.

Rüyada buzlukta balık görmek üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada buzlu suda balık tutmak şansın ve kısmetin açık olacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments