Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazı yapmak

Rüyada kazı yapmak

Rüyada kazı yapmak etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, ekonomik gücün çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kazı yapmak gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlıklar kurmaya meyillisiniz.

Rüyada altın kazısı yapmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kazı yapmak işlerin de hafifleyeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarihi kazı yapmak maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hep dua edeceğine inanılır.

Rüyada define kazısı yapmak kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, zararın telafi edileceğine, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine inanılır.

Rüyada saçı kazıtmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada kazın yumurtladığını görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalettir.

Rüyada saçını kazıttığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments