Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkeolojik kazı yapmak

Rüyada arkeolojik kazı yapmak

Rüyada arkeolojik kazı yapmak gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, çok büyük zararlar edeceğine, işlerini hafifleteceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına işaret eder.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak gördüyseniz:

  • İşlerin çabuklaşması için insiyatifi ele alıp, kendi yaklaşım derecenizi açıkça ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada arkeolojik kazı yapmak sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına işarettir.

Rüyada arkeolojik kazı görmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarihi kazı yapmak aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada altın kazısı yapmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına delalet etmektedir.

Rüyada define kazısı yapmak yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada kazı yapmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği insana kavuşacağına, uzun sohbetler edeceğine delalet eder.

Rüyada saçları kazıtmak uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini saçını kazıtmış görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments